Va castiga Manchester City titlul in Premier League?


După începutul în forță al lui Pep Guardiola la City, toată lumea se întreabă dacă echipa antrenată de spaniol va câștiga titlul în Premier League.
Poate Manchester City va face egal în etapa următoare. Oricum nu mai zic nimic pentru că fotbalul e plin de surprize și în sezonul trecut jucătorii lui City aveau la fel punctaj maxim după primele meciuri. Si am zis că nu-i oprește nimeni, dar s-au oprit singuri.

Cred că încă e devreme. Tactica lui Ranieri din sezonul trecut a fost perfectă - întâi să facem 40 de puncte, apoi 80 de puncte, fără să rostească vreodată cuvântul titlu până când nu mai erau decât câteva etape de jucat. Strategia a dat rezultate pentru că jucătorii lui Leicester nu au trăit cu această presiune suplimentară.

Toată lumea de la Man. City vrea titlul, dar nu este suficient. Ceea ce e important e că cei de club să muncească în continuare că până acum și să ofere meciuri la fel de interesante.
În încheiere un citat din Guardiola: "So my question is: did the people who came to the Bournemouth game really enjoy it? Yes? Wow, that îs enough. To win titles or not we will have to see."

Cotele după 5 etape ale unor case de pariuri online pentru câștigarea titlului în Premier League sunt următoarele:

1. Manchester City are cota 1,68 pentru castigarea trofeului in Premier League.
2. Liverpool are cota 7,2
3. Chelsea are cota 12
4. Arsenal are cota 14,5
5. Manchester United are cota 16,5. Cota a crescut pentru echipa lui The Special One pentru ca echipa lui a avut 3 infrangeri intr-o saptamana in toate competitiile.
6. Tottenham are cota 60
7. Leicester(fosta campioana din Premier League) are cota 130.

Comentarii