Romania - Muntenegru sau primul pas gresit facut de Daum


Cu toată responsabilitatea spun că Daum s-a păcălit involuntar.
Omul nu a avut timp să evalueze mizerabilii din circuitul Naționalei și s-a păcălit.
Bicfalvi trebuie îngropat repede pentru cele 45 de pase înapoi și în lateral, din postura de mijlocaș creativ. Torje este imaginea concretizată în carne și oase a fotbalistului post decembrist-mic, cocalar și absolut deficient. Bogdan Stancu este, probabil, cel mai supracotat jucător din circuit, imediat după plecarea de la Steaua. Săpunaru e doar un ciocănar de doi lei. Iar Moți? Moți...

Cu ăștia toți s-a păcălit Daum. Nu a avut vreme să înțeleagă calitățile slabe ale acestor nemernici.
Jos pălăria pentru Benzar, pentru cât a putut Filip, pentru 3 atingeri din care una a fost gol a lui Popa și pentru cât a reușit Grigore, izgonit și uitat în Orient. În rest, avem o adunătură de păcălici.
După meciul ăsta am câștigat un jucător: Romario Benzar. La meciurile de acasă contra unor echipe de același nivel sau mai slabe n-ar trebui să lipsească.

Totuși s-a exagerat cu experimentele. Săpunaru poate nu trebuia acolo, la închidere pentru că nu se simte în largul lui. Apoi Andone nu îmi place, doar aleargă, e haotic, și nu are tehnică (de departe Alibec e cel mai bun din toate punctele de vedere pe acest post). Hoban parcă era din altă lume, nu știu de ce toți antrenorii Naționalei joacă mereu cu el. Bicfalvi m-a dezamăgit, deși chiar mă așteptăm să joace bine pentru că are calități mari.

Stanciu a ratat ca un începător lovitura de la 11 metri din ultimul minut de joc. Atunci când Steaua a fost eliminată în meciurile preliminarii din grupele Champions League acum câteva sezoane, atunci când Moți a fost în poarta bulgarilor, Stanciu a refuzat să bată lovituri de departajare pentru că nu era sigur pe el. Aseară s-a văzut că e necopt și nu face față momentelor decisive.
Eu sunt 12? Eu sunt 12 metri peste poartă.

Comentarii