Transferuri de fotbalisti in ultimele zile



Transferuri de fotbalisti in ultimele zile

Liam Moore (23 de ani, fundaş central) - de la Leicester la Reading, pentru 1,2 milioane de euro. A semnat pe 4 ani.
Oleksandr Zinchenko (19 ani, mijlocaș ofensiv) - de la Manchester City la FC Ufa, sub formă de împrumut pentru un sezon.

Dennis Praet (22 de ani, mijlocaş ofensiv) - de la Anderlecht la Sampdoria, pentru 10 milioane de euro. (sunt curios daca asta inseamna venirea sau nu a lui Stanciu ).
Se discuta zilele aste de sume importante de bani pentru transferul decarului de la Steaua.
Dodo (24 de ani, fundaş) - de la Inter la Sampdoria, pentru 5,5 milioane de euro.

Începe caruselul portarilor dupã ce Barcelona l-a luat pe Cillessen de la Ajax. Bravo merge la City. Hart merge la Everton(Guardiola nu il mai vrea la Man City si i-a spus sa isi caute echipa).

Jose Sosa (31 de ani, mijlocaș) - de la Beșiktaș Istanbul la AC Milan, pentru 7,5 milioane de euro. A semnat pe două sezoane.
"Bastos" Quissanga (24 de ani, fundaș central) - de la Rostov la Lazio Roma, pentru 6,5 milioane de euro.
‪ Seydou Keita (36 de ani, mijlocaș) - la El Jaish, liber de contract după despărțirea de AS Roma. ( nu a ajuns la chinezi , da ?! )
Dorus de Vries (35 de ani, portar) - de la Nottingham la Celtic Glasgow. A semnat un contract pe doi ani.
Javi Fuego (32 de an, mijlocaş) - de la Valencia la Espanyol. A semnat pe trei sezoane.

Comentarii

  1. Era de asteptat ca Mancester City sa castige meciul contra Stelei din preliminariile ligii campionilor 2016 jucat pe Etihad Stadium. Golul lui Fabian Delph a venit ca o surpriza placuta pentru fanii lui Manchester City. O pierdere nu ajuta cu nimic echipa noastra care va continua de acum in Uefa Europa League. Sunt sigur ca Laurențiu Reghecampf va trebui sa schimbe strategia de joc pentru urmatoarele meciuri din Europa League.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum a plecat si Stanciu de la Steaua. Gigi Becali trebuie sa se miste repede si sa faca inca vreo 3 transferuri daca vrea sa ajunga in primavara europeana.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu