Strategia sub 5,5 goluri la fotbal



Strategia sub 5,5 goluri la fotbal este foarte eficienta daca alegeti meciurile in care nu se marcheaza mult. E de evitat sa jucati aceasta strategie de pariuri pe campionatele de fotbal unde se inscrie des: Spania, Belgia, Germania, Olanda, etc.
Incercati acesta strategie in campionatele din tarile arabe, in Rusia, in Liga 1 din Romania, in campionatul din Argentina, etc.

Cota la sub 5,5 goluri este cam de 1,10. In unele cazuri poate fi mai mare, depinde de meciul ales de voi.
Aceasta strategie este pentru pariorii cu experienta, pentru ca incepatorii sunt incantati doar de castigul mare, de biletul cu 10 evenimente. Pariorii incepatori nu au rabdare si nu ii intereseaza castigul pe termen lung.

Suma cu care porniti in aceasta strategie nu o rostogoliti. Daca pariati 100 de euro sub 5,5 goluri la cota 1,10 si ati castigat 10 euro. La urmatorul meci nu pariati 110, ci doar 100 de euro. Aia 10 euro ii puneti deoparte.
Si daca ati facut 50 de euro din aceasta strategie ar fi bine sa ii retrageti. Nu conteaza banii pe care ii aveti in contul casei de pariuri online, ci banii pe care ii aveti in buzunar la sfarsitul zilei.


Comentarii