Sportul romanesc este la pamant




Sportul românesc este la pământ. În fotbal dispar echipe de tradiție și în Liga 1 sunt mai multe echipe în insolvență, iar unii fotbaliști sunt neplătiți de 6 luni de zile. Suporterii au dispărut de pe stadioane pentru că în afară de o pasă lungă și un cot în gură nu ai ce să vezi.
Sunt mai intersante declarațiile de la sfârșitul meciului decât jocul prestat de jucătorii români banuiți de talent.

Este o perioadă foarte grea pentru sportul românesc. Premieră neagră în gimnastica românească! Pentru prima oară după 1968, echipa feminină a României are șanse infime la Jocurile Olimpice! Se califica 4 echipe din 8 la Jocurile Olimpice. Asta e punctajul pe care l-au adunat fetele azi - 216.569. Clasamentul se va decide spre dimineață.
Echipa feminină de gimnastică a României a căzut pe locul patru după desfăşurarea celei de a doua subdiviziuni. Ambele formaţii care au concurat în grupa a 2-a, Brazilia şi Elveţia, le-au depăşit pe tricolore. Brazilia a încheiat concursul cu 226.447, iar Elveţia, cu 218.202. Înaintea ultimelor două subdiviziuni, clasamentul se prezintă astfel: 1. Brazilia, 2. Australia, 3. Elveţia, 4. România.
Dacă o singură echipă din cele patru care mai sunt în concurs (Germania, Coreea de Sud, Belgia, Franta) ne depăşesc, echipa României ratează calificarea la JO.

La lupte din 12 sportivi s-a calificat 1 la Jocurile Olimpice, la tenis de masă nimeni pentru că avem înfrângeri pe linie. La gimnastică masculin s-a ratat calificarea, la box din 12 boxeri-11 au ieșit în primul tur și 1 în turul 2. Iar la scrimă din 6 doar 1 s-a calificat la Olimpiadă. În plus avem înfrângerea fără drept de apel din FED Cup la tenis feminin unde Germania a învins România cu scorul de 3-1.

Ăsta ne e locul în sportul mondial.

Comentarii