Ce tipuri de bonusuri exista la casele de pariuri online!




Pentru a atrage un numar cat mai ridicat de clienti agentiile de pariuri pe internet se intrec in oferte care mai de care mai interesante. Acestea nu numai ca sunt interesante, dar sunt si variate, motiv pentru care o sa va prezint in continuare care sunt tipurile de bonusuri existente, dar si ce bonus ar trebui sa alegeti in functie de anumite aspecte. Toate aceste bonusuri au anumiti termeni si conditii de acordare si de eliberare. Inainte de a aplica pentru o anumita ofera cititi cu atentie acesti termeni deoarece altfel riscati sa nu beneficiati de oferte si ar fi pacat sa le ratati din cauza unui lucru minor.

Pariuri fara riscuri
La anumite case de pariuri online (Sportingbet, Unibet) se ofera un procent din primul pariu inapoi plasat. Vorbim de o returnare de 100% sau 50% din primul pariu plasat. Consideram ca de aceste oferte ar trebui sa profitati la maxim deoarece fie nu riscati nimic, fie riscati doar o parte din miza. In aceste conditii va puteti creste considerabil banca, jucand si castigand o cota de 4-5 sau, daca aveti ghinion si pierdeti, vi se returneaza macar jumatate din miza, daca nu chiar toata miza. Aceste bonusuri vor avea conditii de rulaj, dar practic nu va incurca cu nimic. Voi oricum depuneti la o agentie de pariuri pentru a paria. Ori daca depuneti 200 RON la Sportingbet, ii pariati pe cota 5 si castigati primiti 1.000 RON (bani pe care-i puteti retrage imediat) ori primiti cei 200 RON inapoi si puteti continua sa pariati ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Bonus ca si procent din prima depunere

Avem si agentii de pariuri (Netbet, Winmasters) care ofera o parte din suma depusa ca si bonus. Aici spre deosebire de pariurile fara risc trebuie sa analizati cu atentie conditiile de rulaj. Daca nu va convin acele conditii nu aplicati pentru bonus, dar in general aceste conditii nu sunt foarte dure. De exemplu pentru bonus Netbet la prima depunere vi se ofera 50% din suma pe care ati depus-o pana la 200 RON si un alt bonus booster de pana la 250 RON. Daca conditiile de eliberare a bonusului va sunt pe plac n-aveti niciun motiv sa nu-l acceptati. De altfel bonusul actual oferit de Netbet este cel mai mare de pe piata. O depunere de 20 RON va aduce 110 RON bonus, iar o depunere de 400 RON va aduce 450 RON bonus, acestea fiind cele doua extreme ale ofertei.

Triplare a profitului la primul pariu plasat

Un alt bonus care n-ar trebui refuzat este acesta oferit de 888sport. Problema, daca se poate spune asa, la el este ca miza maxima trebuie sa fie de 10 euro. Un pariu insa de 10 euro pe o cota de 5 va aduce 50 de euro cash si inca 80 de euro sub forma de pariuri gratuite. Din nou, nu aveti nimic de pierdut.

Pariuri gratuite dupa primul pariu plasat

Exista la o casa de pariuri online licentiata - Betstars - un bonus care consta in oferirea a patru pariuri gratuite de cate 5 euro dupa ce plasati un pariu in valoare de 5 euro.

Pana acum m-am referit strict la bonusurile pentru prima depunere sau pentru primul pariu plasat, dar mai exista la unele agentii si bonusuri pentru pariuri de pe mobil. Telefoane cu conexiune la internet are aproape oricine asa ca n-ar trebui ratat orice bonus pentru mobil care apare. La Netbet se acorda bonus la primul pariu plasat de pe telefon egal cu miza acelui pariu, pana la 40 RON, in timp ce Fortuna acorda bonus de fidelidate de 20 RON daca plasati constant pariuri de pe un dispozitiv mobil.

Bonusuri pentru pariurile multiple

Chiar daca nu este recomandat sa pariati multe pronosticuri pe bilet sunt destul de multi pariori care joaca astfel de bilete. De aceea ideal pentru acestia ar fi sa se orienteze catre agentiile de pariuri pe net care ofera bonusuri pentru pariuri multiple. Astfel puteti primi un procent din castigul de pe bilet, procent care ajunge la Fortuna Bet chiar si la 60% din castig.

Alt tip de bonusuri pentru pariuri multiple este asigurarea in cazul pariurilor pierdute pe un singur eveniment, la 888sport sau Fortuna. Multora li se intampla sa piarda biletul datorita unui singur pronostic, ori o agentie care returneaza miza pentru un astfel de pariu pierdut este ideala deoarece pierderile vor fi mai mici pe termen lung.
Asa cum puteti observa batalia intre casele de pariuri este una acerba si acestea nu se feresc sa vina cu oferte care mai de care mai avantajoase pentru a atrage clientii, mai intai, si apoi pentru a-i fideliza.

Comentarii