Bet365 va lua licenta in Romania




De câteva săptămâni, nimeni nu știa nimic despre bet365 și despre intențiile celor care conduc această casă de pariuri de a rămâne la noi. Nici măcar afiliații sau ziariștii specializați nu aveau nicio informație în acest sens.
Azi am aflat. Bet365 va lua licență în România.
Bet365 a plătit cei 20% retroactiv și este în plin proces de obținere a licenței!


Tudor Simota, director general la ONJN a anunțat astăzi, pentru sport24h.ro: "Bet365 nu se află printre cei cu licență, dar s-a încadrat în perioada de amnistie și a achitat ce avea de achitat din urmă(20% din profitul obținut din 2010 pana acum). Sunt pe drumul spre primirea licenței, mai sunt de parcurs câteva etape, conform legii. Se fac celelalte proceduri de autorizare".

Bet365 este numărul 1 în România datorită numărului de pariori care joacă la această casă, dar și a ofertei pariurilor live. Prima mea casă de pariuri online a fost bet365. Tot atunci m-am obișnuit cu ideea că anumite case de pariuri cer copii de acte pentru verificarea identității(minorii nu au voie să parieze).
Bet365 a avut mereu bonus la depunere pentru jucătorii noi. în plus oferea și bonus pentru mobil.
Retragerile se fac destul de repede, mai ales prin Skrill sau Neteller.

Dacă bet365 se retrăgea din România era o pierdere majoră pentru pariori. E o veste bună pentru noi.




Comentarii

  1. Este o veste foarte ,foarte, buna, pentru Romania si pentru multa lume si pe mai multe planuri......,nu stau sa detaliez ca nu am timp, dar cei destepti si cei in domeniu , pricep bine ce vreau sa spun statul roman ar trebuii sa coopereze mult mai mult si sa fie mai concilant cu aceste case de pariuri in special cu cei de la bet365.....avem de castigat cu totii iar oamenii cheie in Romania pe acest segment sa o lase mai moale cu trufia,si ipocrizia, ca aduce doar umbre negre asupra tarii noastre....nu l-au inventat ei pe D-zeu....daca toti romanii asi doresc ca bet365 sa activeze pe teritoriul Romaniei atunci sa se realizeze, nu sa puna frane 2,3 asa zisi ,,specialisti,,ei nu trebuie sa se prezinte pe ei , nu ei sunt poporul roman....poporul roman tine de hotare, de la Dunare la Nistru de la Galati la Oradea noi suntem fiii stramosilor nostrii care si-au varsat sangele sa ne fie noua bine...dar sa-i lasam pe marii specialisti,, si sa uram cu totii ,, bun venit bet 365 ,,.....in rest la toti romanii sa tina fruntea sus si sa lupte pt. dreptul lor,fara frica...sa auzim numai de bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum am intrat aici, probabil cautand noutati ... insa comentariul de mai sus m-a dat gata. :))) RECOMAND autorului sa mai invete limba romana - gramatica. Probabil stramosii nostri si-ar fi dorit si asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Amandoi ati comentat cu Anonim. Eu cum sa va raspund? Cu Anonim 1 sau cu Anonim2? :))
    Revenind la lucruri serioase, azi am incercat sa deschid un cont al bet365 si apare Romania. Cred ca bet365 a luat licenta ieri. Pana azi, bet365 nu mai acceptau clienti noi din Romania.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu