Casa asiatica Sbobet



Casa asiatică Sbobet este printre cele mai bune pentru pariurile de tip handicap asiatic. Este căutată de pariori pentru ofertele de HA de genul 0,25 sau 0,75 la victorie. La Sbobet puteți să pariați pe goluri marcate la handicap asiatic: peste sau sub 1 gol, peste 2 goluri, peste 1,5 goluri, peste 2,5 goluri, etc. În plus această casă asiatică are pariuri pe goluri și pentru prima repriză. De exemplu la toate meciurile o să găsiți pariul ăsta: peste 1 gol în prima repriză la cota de 1,90. Dacă se marchează exact 1 gol primiti banii înapoi, iar dacă se marchează mai mult de 2 goluri în primele 45 de minute ați câștigat.

Oferta de pariuri live mai ales pentru fotbal este foarte bună și acoperă toate campionatele din lume. Chiar și Liga 1 de la noi este în oferta casei Sbobet.
Cotele oferite sunt printre cele mai mari dintre toate casele de pariuri la nivelul celor de la betfair, bet365 sau pinnaclesports. Însă nu este o casă perfectă pentru că depunerea minimă este de 50 de euro și nu are meniul in limba română. Retragerile se priceseaza destul de repede după ce ați făcut verificarea identității. În câteva ore banii câștigați la pariuri live ajung la voi.

Dacă ești un parior care pariază pe handicap asiatic ar fi indicat să ai cont la casa asiatică Sbobet. Oferă și un bonus pentru pariorii noi dar nu se compară cu alte bonusuri oferite de case cunoscute de tine.


Comentarii